Hvordan jeg lærte meg utleie som går av seg selv

Jeg er utdannet siviløkonom, mor til fire, og har jobbet 25 år som rådgiver og leder i næringslivet. Ved siden av jobben har jeg holdt på med eiendom, oppussing og utleie. Drømmen har hele tiden vært at jeg en dag skulle bli min egen sjef og eie min egen tid. Nå har jeg endelig tatt steget og sagt opp jobben, for å drive fullt og helt med eiendom.

I dag har jeg en utleiebusiness som går av seg selv. Men det tok litt tid å komme seg dit. Det var først da vi kjøpte en leilighet i Frankrike som vi ikke hadde råd til uten å lykkes med utleie at jeg ble tvunget til å sette opp en utleiebusiness som var uavhengig av meg. Den måtte betale seg selv (dvs dekke lånet), gå av seg selv (ift det praktiske), og selge seg selv, slik at jeg slapp å bruke tid på salg og markedsføring. Det ble prøving og feiling, og de første avdragene måtte vi ta fra sparekontoen. 

Siden den gang er det mange som har spurt meg om utleie, og hvordan komme i gang. Derfor er jeg i gang med å lage et steg-for-steg onlinekurs, som lærer deg det jeg kan. Jeg lager det kurset jeg skulle ønske jeg selv hadde hatt i starten. Hvis du skal i gang med utleie, og har en hytte, leilighet eller et ekstra rom å starte med. Jeg har vært der du er. Og jeg vil gjerne hjelpe.